Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond. Använd hälften av såsen och marinera kycklingen i minst 1 timma. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Hade i början alltså två helt vanliga kycklingfiléer som väntade på att tillagas, och efter en låååång stund i ugnen och en egengjord barbequesås hade jag en hel ugnsform full med supergod, supermör och superlyckad pulled chicken
kyckling,. kycklingwok,. stekt kyckling,. Lowcarb / Liberal LCHF3 portioner300g kycklingfilé i små skivor1 msk olja3 vitlöksklyftor finhackade1 gul lök hackad grovt100g pac choi (eller annan kål) i skivor1/2 färsk broccoli i bitar1/3 mindre huvud blomkål i bitar1 röd paprika i skivor3 msk ostronsås (köpte Santa Marias) 1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster) 3/4 dl vattenSaltFräs vitlöken i olja på medelhögvärme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter. 300g kycklingfilé i små skivor
Jag kan ärligt säga att detta är första gången jag äter så saftig kyckling. Som ni alla säkert vet så är det är lätt hänt att kyckling blir torr, men i denna rätten så slipper man det och får istället riktigt saftig och mör kyckling