Ninas goda

Ninas goda

  • 14 Recept
Brysselkål | Recept ICA.se

Brysselkål | Recept ICA.se

Ingredienser Portioner. 4 500 g brysselkål 2 vitlöksklyftor 4 kvistar bladpersilja 1/2 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Picklade grönsaker

Picklade grönsaker

Ingredienser Portioner. 8 1 blomkålshuvud 1 liten fänkål 4 små morötter 1 palsternacka 1 rödlök 2 dl strösocker 3 dl vatten 1 dl ättiksprit 2 stjärnanis 1 kanelstång 1 liten bit färsk skalad ingefära Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Morotssallad

Morotssallad

Skala morötterna. Skär bort fästet. Skär morötterna i sneda slantar ca 2-3 mm tjocka (ev. på mandolin eller i matberedare) eller grova stavar ca 5 cm långa
Salt kolapannacotta, chokladmousse och citrus

Salt kolapannacotta, chokladmousse och citrus

Ingredienser Portioner. 8 Pannacotta 2 gelatinblad 4 dl vispgrädde 1 burk dulce de leche eller karamelliserad mjölk (à 397 g) 1/2 tsk flingsalt Chokladmousse 3 dl vispgrädde 100 g hackad mörk choklad Vid servering 4 clementiner 8 krossade chokladcookies Lägg till i inköpslistan
Oxfilé provencale - Recept

Oxfilé provencale - Recept

Jag har tidigare gjort ett inlägg med Oxfilé provencale, men då skrev jag inte ut något recept. Så nu kommer receptet
Brysselkålssallad med brynt smör och rostade hasselnötter

Brysselkålssallad med brynt smör och rostade hasselnötter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram brysselkål 3 krm salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 st citron(er) 1 krm flingsalt 0,5 krm svartpeppar 200 gram gemsallad 150 gram hasselnötter 75 gram Mat & Bak smör Köp receptet
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering