Kajsa

Kajsa

  • 4 Recept
Fiskgratäng

Fiskgratäng

Ansa och skiva purjolöken. Dela och skiva fänkålen tunt. Fräs purjolök och fänkål i en stekpanna med olja, tills fänkålen mjuknar, ca 5 minuter
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand. Salta och peppra. Panering. Vänd skivorna först i mjöl och sedan i blandning av uppvispat ägg och riven parmesanost
Färsfyllda paprikor med tomatsås

Färsfyllda paprikor med tomatsås

Skölj paprikorna och dela dem på längden. Ta bort kärnorna. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färsen i en stekpanna med het olja
Tunnbrödrulle med mjukost, renstek o ruccola

Tunnbrödrulle med mjukost, renstek o ruccola

Tunnbrödrulle. Bred mjukosten över tunnbröden och strö över pepparroten. Lägg på renskivor och rucola. Rulla ihop tunnbröden och dela rullarna på mitten