Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Mät upp maizena, bakpulver och ost. Blanda samman med matfettet och tillsätt ägg och paprikapulver. Klicka ut 20 bollar på en papperstäckt plåt och grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter
Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi denna underbara söndag med te i soffan
Läget just nu. Söndag i Luleå med spöregn och 4 plusgrader. Jag är sjuk för hundrade gånger denna vår. Körde backträning och lite utegym med familjen i fredags, första gången efter ännu ett sjukuppehåll på 2 veckor
Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll. Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst