Så håll ut och läs igenom allt och testa dem gärna tillsammans. 2 ägg (kan bytas ut mot lite mer vätska och 2 msk potatismjöl tror jag, fast jag har inte testat det själv ännu). 2 ägg (kan bytas ut mot lite mer vätska och 2 msk potatismjöl tror jag, fast jag har inte testat det själv ännu)
Jag måste erkänna en sak. Eller erkänna och erkänna, ni som följer mina matlagningseskapader har nog redan märkt detta, att jag är riktigt dålig på att laga vegetarisk mat
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
fram tills för en vecka sedan då jag testade att ha det i detta recept. Det går självklart att ha i vanlig parmesan i receptet, men det är kul att testa lite nya grejer
Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Vira in degen i plastfilm eller lägg i en plastpåse och låt vila i kylen minst 30 minuter
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Foto. Peo Quick. Godmorgon. Idag är det våffeldagen och våffelkalas brukar alltid uppskattas. Här kommer ett recept fritt från gluten, socker och mjölk från min första bok “Paleo – Naturlig mat & livsstil”
Risotto är inte det enda sättet att ge ris en krämig konsistens. Här blandas ris (gärna råris för mer fibrer och mineraler) med en smakrik bönröra för att göra riset lite mer spännande
Blomkålspizza. 17 mars 2016 @ 09. 59. Jaaa du hörde rätt, Blomkålspizza. (Blomkålsbotten). Hade 1/4 blomkålshuvud liggandes i svalen, så tog chansen att göra lunchpizzan när jag äter själv