Skär kyckling i tunna små skivor. Häll i olja i wokpanna och stek kycklingen och grönsakerna på ganska hög värme ett tag, sänk om maten börjar bli bränd
4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 2 st kycklingbuljongtärningar. 4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 2 st kycklingbuljongtärningar
Supergod och enkel kyckling szechuan. Skär kycklingfiléerna i strimlor eller bitar. Ta en ny skål och vispa ihop såsen, maizena, vatten, kycklingfond, sambal oelek,vinäger och socker och pressa i vitlöken