TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
1400 g kycklinglårfilé. 15 l vatten, till pasta 35 g salt, till pastavatten 400 g kycklinglårfilé 3 msk smör, till stekning 3 msk olivolja, till stekning 1 dl salviablad 6 klyftor vitlök, tunt skivade 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 50 g smör 1 ekologisk citron, zest och 2 msk saft 500 g bronsvalsad spaghetti 100 g parmesan, fint rivenKoka upp pastavatten med salt. Strimla kycklingen i 1 cm tjocka skivor och stek gyllene i smöret och olivolja tillsammans med salvia och vitlök på medelhög värme i en väl tilltagen panna. Lyft över pastan ner i pannan med kycklingen tillsammans med ca 1 dl av pastavattnet, citronsaften och nästan all parmesan
Krämig risotto med kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Den här risotton kombinerar kyckling, champinjoner och stensopp som även kallas Porcini eller Karl Johan
I det här fallet både från ägg, keso och kyckling. Inlägget Frittata med kyckling, tomat och basilika – snabb, god och nyttig lunch dök först upp på Clean Eating by Annika
Tina kycklingen. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling. Bred kycklingröran på tunnbröden på 3/4 av ytan. 200 g tacokyckling
Receptet kommer från boken "Kyckling" av Tareq Taylor. 16 st Kycklingvingar. Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och ca 1/2 dl citronsaft och låt marinera över natten