Blanda sedan ner köttfärs, ägg, vitlök, senap, salt och peppar. Jag tycker att det går jättelätt om man har en bit plastfolie under köttfärsen, då kan man hjälpa till att rulla med folien
Blanda ihop köttfärs, lök, ströbröd, ägg, mjölk och kryddor. Krydda med grillkrydda runt om och på köttfärslimpan, detta gör att den får en knaprig yta
Lägg köttfärsen i en bunke och häll på hälften av ströbrödssörjan och blanda ordentligt. Lägg sedan ut köttfärsen på ett bakplåtspapper och tryck ut det jämt över hela bakplåtspappret
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Igår tipsade jag er om en köttfärsrulle med vitkål. Den fyllningen är helt galet god och jag vill verkligen förtydliga att den går att använda på andra sätt än just i köttfärsrullen >> Ibland äter vi fyllningen som den är utan några extra tillbehör, det är krämigt och verkligen supergott
1. Värm ugnen enligt brödförpackningens anvisning. 2. Chiligryta. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chili samt skölj och tärna paprika