Dessa snittar serverade vi vid ett glöggmingel vi hade tidigare i december. De passar himla bra till lite glögg, men jag kan tänka mig att de även fungerar som snittar i vänta på en nyårsmiddag också
Vet inte hur det är med er, men jag älskar leverpastej. När jag började jobba här uppe i Stockholm så hade jag en period när jag alltid köpte mig en leverpastejsmörgås med smörgåsgurka till jobbet och åt när vi hade frukostrast
En av mina söta kollegor bad att få receptet så här kommer det. Oj oj oj vilken helg, klackarna i taket hela vägen och än är helgen inte slut, tur att det är måndag snart
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra