)Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtillglöggen
Våren brukar innebära många härliga fester och sköna kvällar med vänner och familj, och idag tänkte jag tips om ett mingelvänligt tilltugg med räkor, vitlök och sting av chili
Servera som tilltugg. Blanda ost och crème fraiche till en slät massa. Kavla ut till en stor rektangel ca 30* 50 cm. Grädda i 10-12 minuter på 225 grader i ugnen, tills rullarna är gyllenbruna
ananas/mango-chilisås. Dessa små tilltugg passar otroligt bra till en välkomstdrink och var riktigt enkla att göra och jättegoda också såklart så gör många
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtillglöggen
Till drinken, som ju var klassikern Vargtass (här ser ni den), bjöd vi på lite drinktilltugg, bl. Under tiden som köttet står i ugnen gör du marinaden så den hinner svalna tills köttet är klart
Ett superenkelt tilltuggtillglöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Låt pepparkakspinnarna svalna och servera dem sedan tillsammans med ädeloströran
Det finns många små goda tilltuggtillglöggen och jag har tänkt dela med mig av mina favoriter. kavringkvibille gräddädelostcreme fraichsultan russin (gula russinflytande honunglite smörNågra timmar innan du ska ha tilltugget kan du lägga sultanrussinen i lite flytande honung så att dem marineras i honungen
Mycket roligare tilltugg/snacks än chips och salta pinnar. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Tillglöggen gjorde jag flera sorters tilltugg och godisarna jag gjorde i veckan dukades också fram. Jag var först lite tveksam till saffran i glöggen men det var riktigt gott
Glöggenstilltugg måste inte vara söta. Helt kort - de som gillar dem, och de som ogillar dem. Jag bakade parmesankex med kummin till en kantarelsoppa tidigare i höstas
Sommar-OS, som går av stapeln i London i slutet av juli till början på augusti. Ja då var Sverige ute ut Fotbolls-EM, men vi ska inte deppa alltför mycket tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.