Bild på pizzan innan den är gräddad. Skulle egentligen ha bakat Foccacia idag, men då dottern ska på kalas imorgon, blev det pizzabottnar som hamnade överst på baklistan
Det här är Elsas favoritkaka som innehåller de bästa hon vet. kladdkaka, vit choklad och jordgubbar. Det är också övriga familjens favorit och den går snabbt åt
Jag hade jättebra hjälp av min plåtdegspade när jag skulle rulla ihop mina rektanglar. Nu flöt de ut på plåten och blev lite platta och det står ju att man ska sänka temeraturen när de fått lite färg, men mina är helt utan färg
Just nu är det den absolut värsta tiden för mig, semmeltiderna. Jag verkligen älskar semlor och nu fullkomligt semmelbombas varenda bagerifönster och jag kan inte bara traska in och köpa en
Kär bulle har många namn. ). Jag kallar dem för sockerbullar, men eftersom solen lyser med sin frånvaro kallar jag dem idag för solskensbullar som förhoppningsvis kan locka fram solen igen
Okej, jag vet att jag redan har delat med mig av ett riktigt bra korv- och hamburgebrödsrecept här, men idag när jag var i bakfarten så mixtrade jag ihop ett till av andra mjölsorter
Ugn 250 grader. Sätt en deg av margarin, mjölk, jäst, socker, salt, kardemumma och 12 dl mjölmix. Degen är först ganska lös, men sväller till lagom fasthet under jäsningen
Ute är det höstrusk, mörkt och ruggigt. Vad passar då bättre till kvällsmat om inte nybakade scones. Detta är premiär för mej vad gäller glutenfria scones