Idag var det en vecka sen jag opererades, gått så fort men ändå känns det längre sen. Jag har försökt trappa ner lite på smärtstillande idag, går väl sådär, haft lite ondare såklart
5 såser till laxGRÄSLÖKSSÅS4 portioner1 dl vitt vin1 dl fiskbuljong2 dl crème fraîche½ tsk salt1 - 2 krm vitpeppar1 dl finklippt gräslök1 msk smör eller margarinBlanda vin och fiskbuljong i en kastrull och låt det koka upp
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong