Den här rätten har jag gjort flera gånger den är kanon god. Provade den första gången när jag under våren hade Linas matkasse, som jag använder mig av ibland
Ta en deciliter mindre om du har ett fylligt vin annars blir det en aning för dominant smak. När vi nu befinner oss mitt i vintern och med ett par minusgrader ute känns det rätt med en härligt gryta
Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i
Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Jag kan inte säga att thairätter är min starka sida. Snarare brukar jag inte få till den riktiga thaismaken och därför brukar paneng gai vara något vi äter ur pappförpackningar från den lokala thairestaurangen
Lovade ju recept på lunchen jag åt i fredags. Håll till godo. En portion innehåller. 589 kcal31,8 g protein29,7 g fett47,2 g kolhydraterLax i äpple- och currysås med pasta, 2 port250 g laxfilé1 litet äpple½ gul lök100-120 g fullkornsspaghetti1 msk rapsolja1 tsk curry1 dl lätt crème fraiche½ dl vattensalt1
För ett tag sedan gjorde jag dessa laxburgare men har inte riktigt haft tid att lägga ut receptet förrän nu, så jag hoppas att jag kommer ihåg receptet rätt