Häll av vattnet, dela fisken i mindre bitar, lägg i en skål, blanda med grönsakerna. Skölj grönsakerna och dela tomaterna, strimla salladslöken och chilipepparn, hacka shallottenlöken fint
Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar
Bena ur samt avlägsna skinnet från makrillen. Koka upp vatten, ättika, samt socker. 1finhackad röd chili. 1finhackad färskingefära1. Skär makrillen i 2 cm stora bitar och lägg den i en glasburk med lock4. Lägg i chilin, ingefäransamt skalet av citronen i lagen, låt koka i ca 2 minuter 6
Vänd ner spenaten och låt den sjunka ihop innan du häller på crème fraiche och riven ost. Vattnet från pastakoket är stärkelserikt och späder pastasåsensamtidigt som den reder av den
Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.