Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Blanda rapsolja och pressad vitlök att pensla bröden med. Dela degen i 15 delar och kavla ut langosbröd på mjölat bord. Värm upp oljan till 180 grader och fritera bröden i ca 4 min på varje sida beroende på hur stora de är
T. i. d. g. a. r. e. v. n. t. s. ä. j. k. å. p. m. o. b. ö. c. ,. h. l. u. B. K. R. f. S. D. 1. 0. 2. 5. (. ). 4. 7. -. H. L. y. 3. °. P. N. F. s t. g r. d l
Skulle man kunna leva på bara en sak då skulle jag lätt välja hembakat bröd. Idag bakade jag dessa otroligt goda ”polarbröd” och jag njöt verkligen av varje tugga
Häll oljan i degbunken. Oljan ska ha rumstemperatur. Vispa ihop vatten, salt och socker i en kastrull och värm till något över rumstemperatur, ca 25 grader
Tillsätt resten av degvätskan, salt, sirap, brödkryddor och nästan allt mjöl. 2-3 msk brödsirap eller ljus sirap. 1 msk brödkryddor. 2-3 msk brödsirap eller ljus sirap. 1 msk brödkryddor
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt