Smält margarinet och låt det svalna. Den här gången rostade jag mjukpepparkaka i ugnen så skivorna blev lite krispiga och använde dem som kex som jag sedan toppade medbrieostoch fikonmarmelad
Brödet var i alla fall mycket gott med lagrad prästost och mammas citrus- och morotsmarmelad. Det bakades bröd, kokades rödvinbärssaft och lagades svamp
Lägg kantarellerna på brödskivornaoch strö över persiljan. Skiva brödet. Salta och peppra. Rosta brödskivorna mitt i ugnen i några minuter, tills de har fått färg
När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni. -Mama Skogly ♥ När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni
Om ditt bröd börjar bli lite tråkigt, dvs torrt, så är det som gjort för att rosta. I detta fallet så hade jag en bit Leavain som blivit lite torr så tre rejäla skivor, på med lite brieostoch lite röd balsamvinäger på det
jag rostade det i ugnen till musselmiddagen, extra gott. Grunden till mina bröd är i princip detsamma, jag envisas dessutom fortfarande med äggvitor för att slippa "äggsmaken"
Servera med rostat brödoch gräddfil… Jag lovar, det smälter i munnen så gott. Hade fullt upp i köket hela dan med att förbereda helgens mat och ett par smörgåstårtor som skulle iväg nu på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.