Den här blir god att ha t ex som fyllning i tunnbrödsrullar, omelettrullar eller kanske i krustader. 1,5 dl creme fraiche1 burk räkor3 msk pepparrotsvisp1 hårdkokt äggsalt och pepparcitronsaftSkala ägget och hacka det
Fredag, jippi, bästa dagen är här igen. Solen strålar fortfarande trots att klockan snart är 19. 30. Är det inte fantastiskt med de här ljusa kvällarna
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Precis som i många andra hem den här kvällen så laddas det för mellomys. Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn
Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måste man ju få lyxa till det. Till den här röran spelar det ingen större roll vilken typ av lax det är, kallrökt, varmrökt, gravad eller stekt, bara att ta det man gillar bäst
500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super). 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super)
Tips idag på en enkel och snabb Räkpaj. Gjorde den på smördeg. Ibland har man inte tid att stå länge i köket då är det perfekt att ha något som går snabbt att slänga ihop