Foto. Theres Lundén. En underbart god snabbmat. Ser man bara till att ha ärtor i frysen och grädde i kylen och buljong blir det nästan som att koka soppa på en spik
Forma fyra burgare (mina sötpotatisar var nog lite större så jag fick 4 större och 2 mindre burgare), vänd dom i mjöl och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Vaknade fem i sju och insåg att jag hade tjugo minuter på mig att duscha, tvätta håret, sminka mig och vara på jobbet kvart över sju, eftersom jag och en kollega skulle åka på frukostseminarium
Vi ÄLSKAR röda linser. Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringar blir det ändå stor variation mellan sopporna
En av mina stora favoriter. Men mina smaklökar vad gäller kålpudding hade inte förändrats. Kålpudding. Det är inte ofta jag gör det, eftersom jag gärna ser fläskfärs i kålpudding och det är något vi väldigt sällan har hemma
La Fresagne. (Fredags Lasagne) Recept som jag satt ihop idag. ca 4 portioner1 blomkålshuvud1 bukett broccoli1 paket färska lasagneplattor1 paket krossade tomaterca 1 dl vispgrädde2 paket bacon, skurna i mindre bitarTrattkantareller ( hade frysta vet ej mängd)Salt & SvartpepparRiven gratängostBlomkålen och broccolin kokas i satltat vatten ( i lagom stora buketter)skall vara adente
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Alla inlägg. Brysselkål/lax omelett. Februari 4, 2015 14. 18Hej alla läsare. Nya tag, har haft en downperiod igen men det är bara att fortsätta ta sig upp, hoppas en dag att stanna häruppe