Pensla en form ca 23 cm i diameter med smält smör eller olja. 2 tsk bakpulver. 1 1/2 dl kakaopulver. 125 g osaltat smör i tärningar. 21/2 dl strösocker. 2 dl gräddfil
Mammas marängtårta i långpanna ca 10-12 bitar. 200 g smör. 2 dl strösocker. 2 tsk vaniljsocker. 1-2 tsk vaniljsocker. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20-30 min. ca 10-12 bitar. 200 g smör. 2 dl strösocker
Fyrdubbla ingredienserna för att göra kakan i en 24-cm springform. 2 msk riven kokos. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. 2 msk riven kokos
Grädda 20 minuter i 200 grader. 125 g smör100 g florsocker2 äggulor1 msk kaffepulverVaniljsockerVispa smöret tills det är luftigt och vitt, tillsätt under tiden långsamt florsocker och äggulor, snusmalet kaffe, smaka av med vaniljsocker. 2 äggulor