mycket taste

mycket taste

  • 22 Recept
Fläskfilé i krämig sås

Fläskfilé i krämig sås

(4 personer). 500 g fläskfilé. 15 soltorkade tomater i olja. 1 vitlöksklyfta. 1 köttbuljongtärning. 1 purjolök
Saffranskaka i långpanna

Saffranskaka i långpanna

Oh vad jag längtar till jul. Mysigaste tiden på året tycker jag. God mat och trevligt sällskap, paketöppning och en massa skoj
Vegansk saftig chokladkaka med glasyr

Vegansk saftig chokladkaka med glasyr

Denna helt galet goda veganska chokladkaka smakade jag för första gången på en mustaschfest på Ålidhem, och den är absolut ett av de godaste bakverk jag ätit
Meera Sodha’s Naan

Meera Sodha’s Naan

Put the flour into a large mixing bowl. Make a well in the middle, and add two tablespoons of the oil to it, along with the yogurt, yeast, sugar, salt and baking powder
Vitkålsgratäng

Vitkålsgratäng

Den här enkla vitkålsgratängen blev verkligen jättegod och krämig. Smaken på gratängen påminner om stuvad vitkål, men jag tycker att gratängen är snäppet godare än vitkålsstuvning eftersom den får en gräddad yta, vilket jag tycker tillför lite extra god smak
Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki

Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki

Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Raggmunk med fläsk och lingonsylt

Raggmunk med fläsk och lingonsylt

Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Pizzabullar LCHF, Glutenfria, Low Carb

Pizzabullar LCHF, Glutenfria, Low Carb

Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Himmelsk gryta á la quorn

Himmelsk gryta á la quorn

Blev mycket lyckat och gott. Jag brukar finna nöje i att göra om kötträtter till vegetariska rätter. ja man kan säga att det rent utav är en utmaning
Himmelska grytan

Himmelska grytan

Strimla filén, skär baconet i smala bitar och hacka rödlöken smått. Fräs upp filén i smör och lägg den sen på en tallrik