Putsa ryggbiffen från hinnor och salta och peppra köttet efter behag. Linda in köttet i färsk timjan. Lägg ner köttet i vakuumpåsen tillsammans med enbären, vitlöksklyftorna och kryddsmöret
En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja
Hej på er,. Dags för lite mat på bloggen, det har varit rätt mycket sött den senaste tiden. Såhär efter semestern är det många som vill ta tag i vardagen igen – dra ner på alla godsaker man ätit under sommaren och kanske snåla lite efter att man har spenderat en del under semester men ändå äta gott
Vänd på köttet och lägg i smöret och örterna. Häll i olja och bryn köttet 45 sekunder. Ös köttet med smöret i ytterligare 45 sekunder, lägg över i en ugnsfast form, häll över fettet och örterna
Gnid in köttet med blandningen. Bryn köttet runt om i olja i en stekpanna. Lägg köttet i en ugnssäker form och stick in en termometer i den tjockaste delen
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört