Jag upprepar mig en del från förra julen märker jag, men det är ju för att julmaten inte ska konstras tills så mycket, och för att jag redan har mina favoriter
Stoppa in i ugnen i 30 minuter. När potatiskakan har varit inne i ugnen i 30 minuter. Låt den gratinera i ytterligare 10-15 minuter (när osten har fått lite färg)
Ställ dem i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter, beroende på hur tjock filén är. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Red av och koka ett par minuter. miniplommontomater. Stek klart köttetpå låg värme, ca 10 minuter. Låt köttet vila i 10 minuter. Gratinera i 15 minuter
Tillsätt grädde och fond och koka ett par minuter. Dela broccolin i mindre buketter och koka dem i 2 minuter. Häll såsen över köttet och gratinera i 10 minuter