Fisk & skaldjur

Fisk & skaldjur

  • 13 Recept
Krispig lax i krämig parmesansås

Krispig lax i krämig parmesansås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram parmesanost 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk gräslök Från ditt skafferi 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 700 gram fast potatis Köp receptet
Laxplanka

Laxplanka

½ fiskbuljongtärning. ) Vill man kan man bara lätt steka fisken och lägga den på plankan innan moset gratineras och låta den steka klart i ugnen under tiden moset gratineras
Rökta räkor o Magners cider

Rökta räkor o Magners cider

Ett snabbt mobil inlägg. Här blev det en liten förätt med rökta räkor i Abu röken och en ny cider som finns på marknaden Magners cider med smak av äpple
Rökta räkor med het majonnäs

Rökta räkor med het majonnäs

Räkor. Låt räkorna tina. Blanda räkorna med oljan och saltet. Lägg dem sedan i en röklåda med flis. Tänd brännaren och låt räkorna röka ca 10 min
Förrätter!

Förrätter!

Ja här kommer mina tips på goda förrätter som alla klarar av att göra och som går att förbereda innan
Pestolax

Pestolax

Lägg laxen i en smord ugnsform. Blanda grädde, crème fraiche och potatismjöl i en kastrull och koka upp under omrörning
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen