Krydda med salt och peppar. Skär i bitar eller klyftor (fortfarande med skalet kvar). Det här är en väldigt god middag som mycket passar både till nyår, fest och bröllop
I somras så gick vi ihop med Wicklunds och köpte en del av en ko från Gröna Hagars kött. felet många gör med olika färsrätter är att försen är för torr, gör en lösare förs för saftigare resultat
Just kronhjort är svårt att få tag på och riktigt delikat, så då måste man ju göra köttet rättvisa och tillaga det med omsorg och kombinera det med andra fina ingredienser
Smaka av med salt och peppar. Festligt god mat med smaker från skogen. salt och peppar. Smaka av med soja, oxfond och gelé så att såsen får den rätta goda smaken
Smaka av med salt och peppar och lite soja för färgens skull. Testa gärna denna härliga rätt med mör hjortfilé, ugnsrostade rotsaker samt en krämig kantarellsås som man bara vill ha mer av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.