Bosses

Bosses

  • 12 Recept
Allt möjligt
Kålpudding (grundrecept)

Kålpudding (grundrecept)

Ingredienser Portioner. 4 Vitkål 1 kg vitkål 2 msk olja 2 msk sirap 1 tsk salt 2 krm svartpeppar Färs 1 gul lök 500 g blandfärs 1 ägg 2 msk japansk soja 1 dl vispgrädde 1 msk konc kalvfond 1 msk sirap 1/2 tsk salt 2 krm peppar Till servering rårörda lingon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pluras kålpudding

Pluras kålpudding

Så här gör du 60 minuter Stek löken långsamt, den ska inte bli hårdstekt utan bara mjukna, låt svalna
Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat

Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat

Ingredienser Portioner. 4 Mos 900 g mjölig potatis 2 dl mjölk salt och peppar Korv 550 g falukorv 2 msk senap 2 msk ketchup 1 dl bostongurka 1 dl riven ost 1 msk ströbröd Tomatsallad 2 tomater 1 rödlök 2 tsk olja 2 tsk vinäger Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stekt kotlett med choronsås och rostad potatis

Stekt kotlett med choronsås och rostad potatis

Ett recept från ICAs matkasse. Väldigt lätt att göra och gott. Portioner. 2450 g delikatesspotatis 1 tsk olja salt och peppar1 dl bearnaisesås 1 msk chilisås 1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)200 g bellaverde broccolica 400 g fläskkotlett med ben1 tsk smör 1/2 påse röd mangold (à 65 g)Sätt ugnen på 225°C och sätt in en plåt
Köttbullar med svampsås

Köttbullar med svampsås

Köttbullar med svampsås. 500 gram nötfärs. 1 finhackad gul lök. 1 ägg. hackad färsk persilja. ½ - 1 msk chiliflakes (tänk på att det blir väldigt starkt med den större mängden
Enkel kantarellpasta med grönkål

Enkel kantarellpasta med grönkål

Hej. – English further down. –. Hoppas allt är fint med er. Själv sitter jag i skrivande stund på snälltåget på väg ner till Malmö och en före detta kollegas bröllop
Köttbullar i gräddås

Köttbullar i gräddås

Köttbullar i gräddås. Publicerat 2017-08-01 14. 10. 21 i. Allmänt. Grymma nyttobullar i god sås, endast 3,4g kolhydrater per portion
Äppelchutney.

Äppelchutney.

Behåll skalet på äpplena , men ta bort kärnhusen. Skär i knappt centimeterstora kuber. Finhacka löken. Fräs sedan upp chiliflarnen och kryddorna i en kastrull med olja