Ca 4 pers1 msk smör/rapsolja 1 stor gul lök 2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljong tärningar1 krm svartpeppar eller mängd efter tycke1 tsk salt 2 dl vatten 5 dl milda mat 4% 400 - 500 g hackad spenat - fryst 4 kokta ägg Gör så här. 5 dl milda mat
Var därför noga med att täcka lasagneplattorna helt med tomatsåsen för att slippa hårda kanter. 250 gram färska pastaplattor, 4 dl finkrossade tomater med chilismak, ca 50 gram riven ost. Häll på tomatsåsen och strö över riven ost (50 gram). 4 dl finkrossade tomater med chili
hacka lök och vitlök och bryn det i en stekpanna, tillsätt färsen och bryn tills den är genomstekt, Tillsätt vatten,tomatpure, salt,svartpeppar och Timjan och låt puttra tills all vätska är borta
Vi har en hel del närproducerat kött i frysen. Eftersom jag är gravid, och gillar mitt kött sådär härligt rosarött, har det inte blivit att vi tillagat någon av de finare köttdetaljerna så ryggbiffen får snällt vänta tills bebisen har kommit
Den här linssoppan, med vitkål och apelsin, är ytterligare en av alla de maträtter som visade sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli när jag läste receptet (jag måste nog vara en ganska kräsen receptläsare eftersom det fenomenet inträffar så ofta