Jag bara älskar makroner. Det är så roligt med ett bra resultat o dessa blev topp. Jag är väldigt noggrann med att väga ingredienserna o jag tror inte det finns någon genväg till den perfekta makronen
Det bakas macarones som bara sjutton i de svenska hemmen. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Supergoda “puffiga” friterade bollar som smakar munkar. Dom är både fluffiga och sega i konsistensen. Typisk street food som är väldigt populär i Väst Afrika
Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper. Dela 3 av äggen i gulor och vitor, och blanda potatismjölet med bakpulver
Ramlade över ett recept på Subway kakor på baka. se. Var tvungen att testa dem såklart. De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det
Baka dessa. Baka dessa. Jag säger det en gång till. De är så goda. Istället för en klassisk kanelfyllning får knyterna smak av kola tack vare muscovadosockret