Macarons med passionsfruktstryffel
Andreas gottebod
Andreas gottebod
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 200 gr vit choklad
  • 40 gr passionsfruktssaft (motsvarar 2-3 passionsfrukter)
  • 50 gr vispgrädde (1/2 dl.)
  • 20 gr honung (1 msk.)
  • 25 gr rumsvarmt smör
  • 1 dl . strösocker
  • 1 eller två droppar röd karamellfärg
  • 30 gr strösocker (1/2 dl.)
  • 70 gr florsocker (1 dl.)
  • 90 gr mandelmjöl (1 3/4 dl.)
  • 90 gr florsocker (1 1/2 dl)
  • 70 gr äggvita (två äggvitor)
  • Några droppar gul karamellfärg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.