Jag kommer ihåg att mamma brukade koka saft av citroner när jag var liten. Då sötades saften med socker men jag testade nu att använda xylitol* (björksocker) istället vilket blev riktigt bra
Vispa yoghurt, vatten och den mindre mängden salt, kraftigt med elvisp i en kanna. 1 korv med hög kötthalt, smaksatt med örter. 5 dl iskallt vatten. 1 korv med hög kötthalt, smaksatt med örter
3 dl strösocker11/2 dl vatten1 stjärnanis5 cl konjak1 pava rött vin33cl smaksattmineralvatten1 tunt skivad apelsinmassor med skivade jordgubbarisHäll vatten och socker och stjärnanisen i en kastrull och värm tills sockret smält = sockerlag,kylI en stor kanna hälls alla ingredienser i plus sockerlagen. 11/2 dl vatten
Tänk på att stötmixa lite först så ni slår sönder dom frusna bären, innan ni mixar ordentligt. Det var min kära dotter som lärde mig det eftersom jag gnällde på att mina knivar har böjt sig på min stavmixer