Förbered under tiden tomatsåsen genom att koka upp den på spisen, tillsätt lite hackad färsk basilika, stevia (lite sötma framhäver tomatsmaken), salt, peppar och en nypa oregano
Jag hittade ett recept på tortillabröd och jag kände direkt att jag bara måste testa. Jag använde tortillabröden till att göra gratinerade wraps av och det blev jättegott
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
December lider mot sitt slut och så även julmat och smakerna som kopplas med jul. Denna frittata har jag gjort med rå potatis men har du några kokta över går det bra det med
Ramslök är en av de saker jag hört talas om många gånger men aldrig köpt eller använt. Men nu i veckan slog jag till och det blev ett par recept med ramslök och här kommer det första
Vispa ihop äggen med grädden och tomatsåsen och krydda med salt och svartpeppar. 1 dl tomatsås. Sådär, nu är vi alltså iväg på tågluff och just nu befinner vi oss i Belgrad och roar oss
Jag gillar att testa nya produkter när de dyker upp på marknaden. Eftersom jag försöker hålla ner på gluten så ville jag såklart testa sojabönspastan som har funnit ett tag nu
Julen är över och jag gläds åt att börja laga mat igen som inte alls är julrelaterad. Julmat är fantastiskt men efter 4 dagars julbord känner jag mig rätt nöjd och det är ju precis så det ska vara, Eftersom vi inte lagat och ätit någon julmat här hemma har jag inte heller massa julrester att ta hand om men tänk på att man kan göra många nya maträtter på skinka, köttbullar, prinskorv, potatis osv