Ingredienser Portioner. 6 500 g innanlår av nöt i tunna skivor 2 msk smör eller margarin 3 gula lökar 12 potatisar 1 1/2 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar 1 msk socker 1 flaska öl (33 cl) 1 1/2 dl vatten eller 5 dl vatten och köttbuljongtärning (5 dl vatten med 1 köttbuljongtärning) 1 msk soja finhackad persilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Hej 1a mars. Hoppas att du mår bra och har fått en bra start på denna månad. Jag har precis kommit hem från en lunch med Viktor och har nu lite jobb att röja undan
LCHF buffe. Tänkte dela med mig av recepten till den buffé som jag serverade när min man fyllde 50 år. Jag älskar verkligen att förbereda för fester med mat och dukning och allt vad det innebär
Vi hade några olika snittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karin tipsade om
En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips. Det här är min version på denna goda och användbara sås som även passar till både råa eller kokta grönsaker
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Het korv e gott. Jag provade denna idag. Det blev så gott. Du behöver för 2 pers. 1 pkt Red Hot Choritzo (300g)1 msk cream frai1 tsk dijon senap2 tsk persilja (min va fryst)1 msk riven ostBlanda allt och fördela ut över korvarna in i ugnen i 20 min på