Ingredienser Portioner. 4 2 schalottenlökar 500 g blomkål 100 g potatis 1/2 dl vitt vin 6 dl vatten 2 dl vispgrädde 1 1/2 msk konc kyckling- eller grönsaksfond 1 dl riven parmesanost (à 30 g) rapsolja salt vitpeppar Till servering 1 tsk tryffelolja (eller mer enligt smak) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tänkte jag skulle slippa så röd om händerna i år när jag gjorde Borstj så förkokade rödbetorna i fem minuter samtidigt som jag brynte de andra grönsakerna
Du behöver. 1/2-1 röd chili1 bit ingefära1 vitlöksklyfta2 motötterBroccoliSojabönor250 ml kokosmjölk3 dl vatten + 1 grönsaksbuljongtärningKorianderLime/citronSesamfrönGör såhär
Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott. (Det är även gott med räkor i soppan, tillsätt på slutet
Nu är jag sugen på att även göra min egen tahini men till det här receptet fick det bli en färdigköpt och den passade väldigt bra i morotssoppan tillsammans med fänkålsfrön och kummin