Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Det tackar jag Neta och Peppe för som tipsade om receptet på sin blogg Livsnjutarnas gourmetkök. 1 sats tacokrydda (enligt recept ovan). 1 sats tacokrydda (enligt recept ovan)
Följ mig på Bloglovin’ om du inte vill missa inlägg och vill spara recept. Jag har en livslång kärleksrelation med kalamataoliver som jag vårdar ömt genom att slänga in oliver i alla möjliga rätter
Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Ryggbiff med smak av vitlök och chili. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad
En klassiker hemma när jag växte upp var mammas egenkomponerade köttfärslåda med ris och curry. Jättegott och mycket mat, vilket är perfekt för matlådor