4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Lapskojs - potatismos med strimlat rimmat nötkött och lite färsk persilja. Husmanskost när den är som bäst och en av de få maträtter jag tyckte om i skolan
400 g rimmad kokt fläsklägg. Skala och koka potatisen, mosa den eller kör med elvisp tillsammans med smöret, späd med grädde och mjölk, smaksätt med salt och peppar
Lägg fläskkotletterna i en ugnsfast form. 6 st fläskkotletter. (färdiga skivor med ben eller 1,5 cm tjocka benfria skivor som du skär ut från en fläskkotlett i bit)1 stor röd paprika. 6 st fläskkotletter. (färdiga skivor med ben eller 1,5 cm tjocka benfria skivor som du skär ut från en fläskkotlett i bit)
Igår kväll åt vi fläskkotletter till middag. FLÄSKKOTLETTER I UGNEN6 pers8 fläskkotletterSalt och svartpeppar3 dl vispgrädde2 dl creme fraiche0,5 msk soja1,5 msk köttfondGör så här. 8 fläskkotletter
4 fläskkotletter. 4 fläskkotletter. Sådana här vardagsrecept gillar jag som småbarnsförälder. Rätten tar 5 min att förbereda och sköter sig sedan helt själv i ugnen
Tortellinigratängen var så god bara den så vill man göra en vegetarisk rätt så struntar man i fläskfilén och bjuder bara på gratängen tillsammans med en sallad
Servera med stekt fläskfilé och klyftpotatis/ris/sallad. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Med få ingredienser så måste det här vara en av de godaste såser som en människa kan knåpa ihop
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé