Pajdeg. Vispa ihop 2 ägg och blanda ner i köttfärsfyllningen, lägg sedan allt i pajformen. Blanda mjölk, 1 ägg och riven ost i en skål, häll över pajen
Tonfisklåda med squash och paprika. En vardagsfavorit som är återkommande här hemma är tonfisksås och till det äter vi oftast broccoli eller stekt squash
För några dagar sedan gjorde jag den här milda och goda pajen. Jag har gjort lite justeringar i receptet och lchf-anpassat pajbotten som jag för övrigt blev riktigt nöjd med den här gången
Knåda ihop pajdegen och tryck ut i en form, låt stå kallt en liten stund. Lägg sedan i det i pajskalet tillsammans med löken, cocktailtomaterna (halverade), strimlade soltorkade tomater, fetaost om du vill (inget måste) och slutligen strö över parmesanosten
Lägg pajdegen i en form och nagga den med en gaffel. Lägg köttet och purjolöken i pajformen. Häll blandningen över kalkonköttet och purjolöken i pajformen
Klä formen med pajdegen, låt en liten kant vara kvar som du kan forma. Klä pajdegen med folie eller fyll med torkade ärtor och baka av i ugn ca 20 minuter. Pajdegen går utmärkt att frysa i upp till 3 månader
Blanda snabbt ihop pajdegen, gärna i matberedare. Tryck ut degen i pajform. Detta blir en vanlig pajstorlek men om man vill göra en långpannepaj (och det vill man