Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Här kommer ett recept på en paj, som inte är en paj. ) Jag brukar göra mina pajer utan pajskal så egentligen kan det kanske inte kallas paj utan mer som en ugnsomelett
Cooowabungaaa. Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar bli lite tjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Hemma efter träningen och var hungrig. Ville göra något med tonfisk jag hade hemma och fick ihop några minibiffar som jag serverade med blomkål/broccolipuré och lite wokade grönsaker
Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört