Forma till biffar och stek på medelvärme i olja tills de fått färg. Toppa med persilja före servering. Till biffar och salsa serverade jag pasta, men det lika bra att äta som det är eller med en bit bröd till
Mosa potatis med mjölk, salt och vitpeppar. Mosa och blanda ihop väl avrunnen tonfisk med färskost, rivet citronskal, hackad dill, ägg, ströbröd, salt & vitpeppar
min fina svägerska är med i Viktväktarna så jag har varit hemma hos henne och blivit lite inspirerad, dom har faktiskt riktigt bra recept och jag gör om dom lite för att passa min kost
När jag var liten åt jag alltid tonfisk på burk med salladsdressing till och detta brukar jag fortfarande göra när jag behöver något snabblagat till lunch eller middag
Jag testade för första gången att göra tonfiskbiffar tillsammans med bulgur idag. Man kan enkelt variera biffarna med olika smaker, själv tog jag lite finhackad lök, paprikakrydda, salt och peppar
Åh, sikket lyckat experiment det blev till kvällsmat. Jag var sugen på något proteinrikt och efter lite tittande i kokböcker och på nätet skapades dessa mumsingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.