Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. 400g Fiskfile tex torsk, hajmal eller sej3msk Smör, osaltat3msk Vetemjöl4dl Mjölk1dl Lätt creme fraiche4-5msk Kaviar3st Ekologiska ägg, hårdkokta4msk Dill, skuren6-8st PotatisarSalt & vitpeppar från kvarn4st CitronklyftorSåhär kan man göra. Lägg ut fiskfilerna på en plåt och krydda med salt och vitpeppar, baka av fisken i ca 125g ugnstemp, vilket tar ca 10-15min. Värm gärna tallrikarna till 50g i ugnen, lägg därefter upp fisken på de varma tallrikarna, häll över såsen och äggen och rikligt med dill. 400g Fiskfile
Låt koka upp tills morötterna är mjuka och fisken genomkokt. Gott som det är, men kan varieras i oändlighet med flera grönsaker, andra fisksorter eller inslag av citron