Smaka av med salt, vitpeppar och riven muskot. Skinksås, 2 portioner200 g rökt skinka i bitar2,5 dl mellangrädde2 dl standardmjölk4 msk vetemjölSmörklickSalt, vitpeppar och muskotPersiljaVispa ihop mjölet med mjölken så att det blir slätt - inga klumpar
Foto. Mia Ca 519 kcal/port 4 port 2 pkt bacon (Må gott) 1 gul lök 1 msk chilipulver 1 dl ketchup ½ dl senap (söt) 2 dl vatten 200 g broccoli 3 dl smakrik ost max 17% 280 g fullkorns makaroner Sätt ugnen på 225 grader
Smaka av med salt och svartpeppar. 4 port nykokt pasta, gärna penne 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 1 burk krossade tomater 1 burk tonfisk i olja en näve svarta oliver utan kärna salt nymald svartpeppar Gör såhär
salt, peppar. Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera