For the crust, mix nuts with sugar, egg white, ginger and rind just until mixture is bound together. Press into bottom and a little up the sides of 10-inch spring-form pan
Japp det blev lite baktid i köket igår. Den där tryffeltårtan som Mr C åt i helgen kunde jag liksom inte släppa, utan jag var tvungen och testa om jag kunde få till en på mitt sätt och som jag kan äta
Jag tror mig veta att det finns många kladdkaksälskare där ute. För det kan omöjligt bara vara jag. Detta recept på kladdkaka är utan mjöl, och blir härligt kladdig
Botten. Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa tills det blir ett krämigt smör. Det tar ett par minuter och du får stanna och skrapa ner nötterna från mixerns kanter ett par gånger under tiden
Imorgon är det punschrullens dag. För en tid sedan bakade jag sockerfria dammsugare/punschrullar, så jag tänkte att det är ett utmärkt tillfälle att dela med mig av receptet nu
18 Februari 2016. Japanska Bakverk. Fyllda pannkakor - Dorayaki (どら焼き). Dorayaki är helt enkelt en tjock, amerikanskinspirerad pannkaka smaksatt med honung som kan fyllas med
1. Blanda de torra ingredienserna (havregryn, kakao, vaniljpulver, salt) och kör dom i en mixer/blender/med stavmixer tills de är i pulverform och häll över i en skål
Här har jag gjort den klassiska småkakan shackrutor, fast i en hälsosam tappning (såklart). Riktigt goda kakor som dessutom är rätt snygga med sina två färger
Hej på er. Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god