Lägg skrei-bitarna i vatten, tillsätt salt och låt dem ligga i 15 minuter. Lägg sedan skrei-bitarna på en plåt med skinnsidan uppåt och efterstek dem i ugn i ca 4 minuter tills de är precis genomstekta
Nu i helgen bjöd vi hem kära vänner på lite smårätter och vin. Tillsätt räkorna och öka värmen fräs ett par minuter tillsätt vinet och låt puttra någon minut
I samma panna så stek hastigt ingefära, vitlök, chili och löken i en minut. 1msk honung. Blanda allt i en skål, vänd ner 600g strimlat nötkött (biff, innanlår eller lövbiff), och låt marinera 30 minuter i kylen. Hetta upp en wok eller stekpanna med jordnötsolja och sesamolja på hög värme till det nästan börjar ryka, lägg i köttet och fräs hastigt 1 minut, lägg det stekta köttet i en skål och ställ åt sidan. Tillsätt bambuskott, paprika och fräs ytterligare 1 minut under omrörning. Tillsätt köttet och rör runt, häll på maizenablandningen, låt koka upp och lägg i vårlöken sist, rör runt och låt puttra 1 minut. 1msk honung