Hacka löken och stek den tills den blir ljus brun. Hacka kycklingen i små bitar och stek den. krydda kycklingen med peppar,chilikrydda,paprika krydda,curry efter egen smak
Här kommer ett recept från Viktväktarnas senast kokbok. Var dags mat – favoriter för alla dagar. Detta är grymt gott och ni bara måste provlaga den om ni gillar Indisk mat
Igår lagade vi till en så god fredagsrätt, som jag hittat hos min "bloggkollega" Remsan. Jag gillar verkligen den här typen av mat som består av stekt kött, som sedan får ligga och gotta sig i en sås i ugnen
Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Det lagades en 3 rätters meny. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Tillagning kokt torsk. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen