Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Vill man bara ha lite halvstark smak tar man bort kärnorna och vill man ha det milt kan man utesluta chilin helt eller bara ta ½ urkärnad
Något av det godaste som finns. Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Hacka lök, vitlök, chili och soltorkade tomater och fräs ihop några minuter i en stekpanna. Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra