Det var länge sen jag bakade en cheesecake och jag som älskar cheesecake. Det finns så många fördelar med cheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Jag älskar rabarberpaj men ibland känns det lite tråkigt att göra samma, så när jag såg detta recept på kladdkaka med rabarber ville jag testa så fort som möjligt
En kladdig superläcker browniebotten med en galet god mjölkchokladkolakräm på toppen. Om man vill ha bottnen mindre kladdig kan man grädda den i ca 35 minuter i stället för 26–30 minuter som det står i receptet
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Budapestbakelsen förknippar man kanske mest att den rullas ihop, precis som en rulltårta. Men man kan också baka ut den som en rund eller fyrkantig tårta om man vill ”trixa” till det lite
Smaskens är bara förnamnet. Finns inte mer att tillägga. punkt. Övergrädda inte kakan bara. den ska vara mjuk i mitten och dumlekolan så där seg att den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.