Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Smält smöret lägg i havregrynen och låt stå att svälla en stund. Stek äppelskivorna tillsammans med socker och kanel försiktigt i en stekpanna, så att de mjuknar lite
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Arbeta snabbt ihop och låt degen vila en stund i kylskåp. Tryck ut degen i en pajform och häll över äppelblandningen och pudra lite kanel och lite mald ingefära över
Lite högre och lite luftigare än vanlig kladdkaka, men otroligt kladdig, len och god. ) Jag hade sett receptet i en tidning och det såg så otroligt lockande ut så jag bara var tvungen att testa
I år blev det vad som visade sig vara världens godaste ochkladdigaste kladdkaka. Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.