Koka pastan och skölj den med kallt vatten. Pastasallader i alla former är populärt hemma hos oss. Denna gången gjorde jag en pastasallad med tacosmaker till kräftskivan
Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Det är nästan på gränsen till att jag vill kalla det cravings. Ibland när jag då har några burkar ståendes i kylen så blir jag sugen på att äta flera stycken om dagen, så goda tycker jag faktiskt att de är
Just frukosten har jag under de senaste månaderna börjat att variera allt oftare. När jag tittade igenom bilderna jag tog på gårdagens portion så insåg jag att jag inte lyckats ta en enda bild där den ser god ut också… Kanske är det så att den helt enkelt inte gör det… En beige-gul sörja som den är… Men det rätten inte har i utseende, det tar den igen i smak