Gjorde en superenkel pastagratäng med köttfärs häromdagen. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram och gratinera när man ska äta
. Vilken trevlig måndag. Kursstarten gick utmärkt (får hoppas att studenterna också tycker det. ) Den 6/12 kommer förresten Underbara Clara och Annakarin Nyberg och gästföreläser på min kurs, har du vägarna förbi Trollhättan så får du gärna kika in och lyssna, föreläsningen är öppen för allmänheten
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
I en eller kanske till och med flera Facebooksgrupper så har detta recept dykt upp flera gånger och alla har sagt att det är så gott och rekommenderar det starkt