Annica

  • 6 Recept

Sötsur fläskfilé - Tangcu liji

1. Skär köttet i 0,5 cm tjocka skivor och lägg i en stor skål. Tillsätt kinesiskt risvin, salt och hälften av den smulade kycklingbuljongtärningen och blanda noga med händerna

Kinawok

Strimla biffen och blanda med häften av soya och all maizna och låt dra i ca 15 - 20 min. Hätta upp olja i en wookpanna och wooka i ca 1 min, lägg köttet på ett fat (viktigt
Mitt bästa bröd

Mitt bästa bröd

1 pkt färsk jäst. 11 dl riktigt god olivolja. 13 1/2 dl vatten
Tebirkes

Tebirkes

vetemjöl special eller liknande. 1mjölk 3% (5 dl). 1jäst. 1ägg. 1havssalt. 1honung. 1smör. 1rumstempererat smör, att kavla in i degen
Sjömansgryta

Sjömansgryta

Så här gör du 55 minuter Lägg lingon och socker i en skål