Den som väntar på något gott. Efter 2 dygn i rödvinsmarinaden blev det en underbart god stek. 1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden
Efter att ha skickat förfrågningar angående just det receptet så nöjde jag mig med att prova detta receptet från bloggen Mina bästa recept och några till
Årets konditor Roy Fares har skapat en bakelse speciellt för Earth hour dagen som var igår, den fanns att köpa på konditorier eller så kunde man helt enkelt baka en själv, vilket jag självklart ville testa på
Dan före dan innebär alltid lite julstök i köket. Bland annat har vi lagt in löjromsgravad strömming, basilikagravad strömming, senap- och whiskeysill och en vitlök och ölsill
Jag har en viss förkärlek till vardagsmat som går snabbt och lätt att laga. Idag blev det en jättebiff i långpanna med grönsaker runt om som sedan skötte sig självt i ugnen