Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget. Potatismjölet pudras över köttet, rör om och häll därefter över vatten och olja
Låt renskaven tina om den är fryst. Stek renskaven på hög värme i smör så den får bra stekyta. Ta två trägafflar eller dylikt och dra isär i lagom stora bitar medan du steker
Köttet ska vara trådigt och falla sönder när det är klart. 12 köttbuljongtärningar. 1400 g kokta kidneybönor1 Skär köttet i tärningar, cirka 3x3 centimeter. 2 Lägg kött, lök och chili i en rymlig gryta och tillsätt vita bönor, buljongtärningar, paprikapulver och vatten
Lägg svamp, purjolök och bacon i botten på en ugnsfast form, sedan köttet. Det blev ingen trädgårdsdag för mig igår Kylig vind och mulet, så det fanns verkligen ingen lust alls att gå ut och kratta i landen